2011 syntyneet

BWT Banzai ori (Ever to Excel - BWT Gabriella)
9.4.2011 varsoi BWT Gabriella oripojan Ever To Excelistä. Varsa on liki täysveli nyt 3-vuotiaalle BWT Royalille. Oripoika on siirtynyt Hannu Hietasen omistukseen ja valmennukseen. Koelähdön se meni helposti läpi. BWT:n ikäluokka 2011 tulee palauttamaan Ever to Excelin nimen kaikkien huulille, niin lupaavasti Banzai ja muut "Everi" varsat menevät.

BWT Chinook tamma (Ever to Excel - Khamsin)
On hyvin paljon siskojensa BWT Shamalin ja BWT Typhooniin kaltainen: Pieni, pippurinen, mutta juoksija. Siirtyi keväällä 2013 Ilkka Korven valmennukseen ja suoritti koelähdön, varsalaukan kera, ajalla 26,7xke. Chinookin omistaa kimppa Team Wind Of Change.

BWT Conquero ori (Bob Heyden - BWT Dynamite)
Dynyn esikoisvarsa, komea oripoika Bob Heydenistä syntyi Lohtajalla vappuaattona, juhlan kunniaksi. Varsa kärsi heti pikkuvarsana vakavahkon haaverin, mutta toistaiseksi ori on treenannut ihan ongelmitta. Konkku on osakasvattajien Tipira Oy:n sekä Rose Stable Oy:n yhteisomistuksessa ja treenaa Peppen valvovan silmän alla Lohtajalla. Starttiin tullaan keväällä 2014, kunhan saadaan sulat kelit radoille.

BWT Fiera tamma (Bob Heyden - Corrs)
9.4.2011 varsoi tamma Corrs kuvankauniin tammavarsan oriista Bob Heyden. BWT Fiera ehti jo osoittaa lahjansa kahdessa startiisa, ensin voitto Teivossa ja perään 4. sija Kasvattajakruunun finaalissa Turussa. Team Hevosenpotku niminen kimppa, jossa Lohtajan Ravitalli mukana 60%, on kasvattanut ja omistaa Fieran. Valmentaja Peppen mukaan ainesta on ikäluokkalähtöihin ja sinne tähdätään!

BWT Firealarm tamma (Ever to Excel - BWT Foxeylady)
Tamma on paljon emänsä varsa, porukassa aika pomo, radalla pikkaisen kuuma ja jo ensimmäisten tulosten perusteella aika juoksija! Valitettavasti emä Foxy menehtyi Joulukuussa 2013 ähkyyn :( . Onneksi olemme mukana kimpassa, joka omistaa Firealarmin lisäksi sen puolisisko BWT Firecrackerin. Eiköhän jompi kumpi jatka tätä tuottoista emälinjaa Lohtajalla.

BWT Evergreen tamma (Ever to Excel - Woodhill's Elvirah)
Varsa vaihtoi jo kesällä 2011 omistajaa ja se siirtyi tähän lähelle Kokkolaan Anita Rajasuon omistukseen. Opetuslähdön jälkeen tamma sai huilia. Nyt Anita odottaa kunnon kelejä, jotta voi alkaa ajamaan pohjakuntoa oikein kunnolla. Suuren kokonsa vuoksi (163cm) hän antaa tamman rauhassa kasvaa, eikä kiirehdi radalle. Tulee kuulemma sitten kun on valmis siihen. Hyvä ravinen ja upea tamma!

BWT Heart Attack ori (Ever to Excel - Queen of Hearts)
Iso orivarsa Kinkusta, joka lähti Lohtajalta 2012 siirryttyään Pietilän perheen omistukseen ja Roni Paldanin valmennukseen Kouvolaan. Meni koelähdön läpi 25,0xke ja Kale Pietilän mielestä tässä on kunnon hevosen leima.

BWT Loved tamma (Ever to Excel - Gift of Love)
Taitaa vaan tämäkin varsa olla pikkujuoksija, kuten emän aiemmat varsat BWT Lovestory ja ennen kaikkea BWT Engaged. Jotenkin tässä tammassa on ihan kiva leima. Tamma on ollut kesästä 2013 Niina Nissilällä valmennuksessa. Niina vetää myös tamman ympärille perustettua FB-Stablea. Lohtajan Ravitalli hankki emä-"lahjan" takaisin ja se tultaneen astuttamaan Igor Fontilla.

BWT Rock And Roll ruuna (Ever to Excel - BWT Hellsbells)
Periyttäjätamman ensimmäinen varsa Everista. Komea ori, joka meni jo Lohtajalla mukavasti. Siirtyi toukokuussa 2013 Markku Niemisen valmennukseen ja on saanut Markulta positiivisia lausuntoja. Oli hiukan arkaluonteinen ja utelias koheltaja, niin Markun neuvosta Rock And Roll ruunattiin viime heinäkuussa. Meni opetuslähdön lähtölaukan jälkeen 18 läpi ja olisi riittänyt jo kaksivuotiaana ikäluokkalähdöissä, starttiin tulo päätettiin kuitenkin siirtää keväälle 2014. Omisttajat koostuvat Team Varzina Rock And Rollin perhokalastajakaveruksista, Suomen Ravitallista sekä Rock And Roll Stable kimpasta.

BWT Trick tamma (Bob Heyden - BWT Trapez)
Vuoden 2011 ensimmäinen kasvatti syntyi huhtikuun kuudes päivä, kun BWT Trapez varsoi täyssiskon nyt viisivuotiaalle ja hyvin menestyneelle BWT Jugglerille. Varsa on AP Pakkasen valmennuksessa ja meni koelähdän helposti läpi ajalla 22,4ke. Odotuksia on Rike Teamilla, aika näyttää tuleeko tästä parempi kuin siskonsa.